TEL: +86-512-36690452 Email: rosa@bakersfield.com.cn

Search
Izložba
Dom > Izložba > Sadržaj

Porijeklo tortu

BBA pekara alati co | Updated: Mar 28, 2016

Prva torta je napravljena od nekoliko jednostavnih materijala,

Ove torte je simbol od drevnih mitova i praznovjerja čudo vjere. Rani trgovačke rute do egzotičnih začina uvezene iz dalekog istoka na sjever, orasi, vodi, citrusno voće Uvozi s bliskog istoka, datulje i smokve, šećerne trske uvezene iz zemalja istoka i juga.

Europski zaostali, samo redovnika i plemića može imati tih egzotičnih sirovina, dok su njihove kreacije tijesto med medenjak i stan teško kreker ili nešto tako. Polako, s čestim trgovina sa zapadnom prehrambene navike su radikalno promijeniti.

Iz križarski rat vojnika vraćaju kući i Arapskih poslovnih ljudi, širenje uporabe začina i recepti na Bliskom Istoku. U glavni trgovački centar srednje Europe, pečenje majstor Udruga je organizirala. Na kraju stoljeća, naširoko koristi bogat začin je bio po cijeloj Europi, također istaknut maštoviti kolači pečenje tehnologija. Čekati do jaja i šećer kada pandemiju, i slijedio popularne Marcipan blato, ovako sa reljefne kalup pečenje Marcipan blata, iako kalup uzorci su povezana s vjerskim propovijedima.

Kolač je nastao na zapadu, a zatim su postupno širiti u Kini.

BBA pekara alati co