TEL: +86-512-36690452 Email: rosa@bakersfield.com.cn

Search
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Torta trening nakratko otvori slastičarnicu u obzir

BBA pekara alati co | Updated: Mar 28, 2016

Na West Pointu, kada pravite tortu, Vidjet ćete da ste ne samo u proizvodnji hrane, više kao u proizvodnji umjetničko djelo, tako da sve više i više ljudi vole napraviti kolače, također žele pronaći mogućnosti kroz ovaj projekt. Dakle, mnogo prijatelja volio u slastičarnicu.

Halu treba obratiti pozornost na ono što točku? Torta na West Pointu sljedeći trening škole da jednostavno govoriti o tome.

1, stranice: trgovina adrese za posao igra vitalnu ulogu u budućnosti, tako da izbor treba ispitati okruženje, gleda na prikladnost otvoriti ovdje, to je najbolje da odgovarajuće istraživanje.

2, trgovina ime: zaslonsko ime je kritična, ovo se odnosi na radnju slika će također direktno utjecati na Potrošački proizvod, pa pokušajte odabrati jedinstveni i lako zapamtiti, i Kombinirajući karakteristike proizvoda odabrali, tako da će jako kritična.

3, ukras: ukras će imati izravan utjecaj na sliku u dućan, ukras učinak bi trebao biti praktičan, osobnost, prikazani, osigurati skladnu kombinaciju boja, obratite pozornost na svjetlosnim efektima, su vrlo važni.

4, usluga: ako želiš više prodaja proizvoda, osim osiguravanja kvalitete proizvoda, treba napomenuti stav, koji je vrlo kritičan.

BBA pekara alati co